WorkLounge Žižkov: Coworkingové centrum - ráj pro freelancery i firmy

|

5 min.

S radostí oznamujeme, že otevíráme naši novou pobočku WorkLounge Žižkov, a tím přinášíme další skvělý prostor pro freelancery i firmy!

Jako druhá největší společnost poskytující servisované kanceláře a coworkingová centra v Praze se zaměřujeme na to, abychom nabízeli moderní, plně vybavené kanceláře s veškerým potřebným servisem. Naše prostory jsou navrženy jak pro malé, tak i velké týmy, a samozřejmě i pro freelancery, kteří hledají flexibilní pracovní prostředí.

Naše nová pobočka, situovaná v srdci pražského Žižkova, představuje unikátní propojení moderního designu a plně zrekonstruované budovy. Tato pobočka nabízí přes 3 000 m² pracovního prostoru, lounge zóny s kuchyňkou, zasedací místnosti, a jak sdílené, tak i soukromé kanceláře. Připravené je také flexibilní řešení prostor, které si můžete přizpůsobit podle svých potřeb.

WorkLounge coworking

Moderní a rychle dostupný pronájem kanceláří Praha 3

WorkLounge Žižkov najdete na adrese Žerotínova 32, v blízkosti stanice metra Florenc a autobusové zastávky Černínova. Parkování je možné na placených zónách nebo za příplatek ve vnitrobloku. Díky výborné dopravní dostupnosti se do našich prostor dostanete snadno i městskou hromadnou dopravou. Pro ty, kteří dojíždějí z okolí Prahy, je poloha Žižkova ideální – blízko centra, ale zároveň v dosahu zeleně, jako je park Vítkov.

Naše recepce je otevřena od 9 do 17 hodin, ale členové mají přístup 24/7, tak jak jsou zvyklí z ostatních poboček WorkLounge. Nabízíme stejný špičkový servis: vysokorychlostní internet, pravidelný úklid, telefonní budky, lounge zóny, 250 tiskových jednotek na osobu, nápoje (káva, čaj, voda), pondělní snídaně, recepci, příjem pošty a hodiny v zasedacích místnostech. Navíc se naši členové mohou účastnit pravidelných eventů a networkingových aktivit, což je skvělé jak pro malé podnikatele, tak pro zavedené firmy.

Sdílené kanceláře nebo open space kanceláře?

WorkLounge Žižkov je ideální pro menší i větší týmy. Nabízíme různé typy kanceláří: sdílené, soukromé i celé patra. Naši členové oceňují přátelskou atmosféru a moderní prostředí, které podporuje produktivitu i vytváření nových pracovních kontaktů. Jak říkají zákazníci z jiných poboček, WorkLounge je místo, kam se těšíte chodit pracovat – nejen kvůli příležitostem, které nabízí, ale i díky komunitě, která zde vzniká.

Členství přizpůsobené každému

V naší nové pobočce nabízíme různé varianty členství, takže každý si najde to, co mu nejvíce vyhovuje:

  • Denní vstup: Za cenu od 350 Kč bez DPH denně můžete využít prostor bez jakýchkoliv závazků. Není potřeba předchozí rezervace, stačí přijít a začít pracovat.

  • Hot desk: Místo ve společných coworkingových prostorách je k dispozici od 3 000 Kč bez DPH měsíčně. Členství je vázáno smlouvou, ale s výpovědní lhůtou pouhý jeden měsíc.

  • Dedicated desk: Vlastní pracovní stůl ve sdílené kanceláři je možné získat od 3 500 Kč bez DPH měsíčně.

  • Private office: Soukromé kanceláře nabízíme již od 3 700 Kč bez DPH. K dispozici jsou kanceláře různých velikostí – od prostoru pro jednu osobu až po celé patro pro velké týmy.

Kompletní popis členství a všech výhod najdete na našich webových stránkách. Kanceláře jsou plně vybavené ergonomickými pracovními stoly, židlemi, lampami a dalším vybavením. Samozřejmostí je možnost rezervace zasedacích místností a

Začněte kdykoliv! Nebo vyzkoušejte naše zasedačky nebo den na zkoušku

Ani na Žižkově není nutné čekat na začátek měsíce – členství můžete zahájit hned a cena bude vypočtena poměrově. Pokud si nejste jisti, můžete využít možnost dne na zkoušku. Stačí nás kontaktovat a domluvit si den, kdy si budete moci vyzkoušet práci v naší nové pobočce WorkLounge Žižkov. Těšíme se, až vám ukážeme moderní prostory a zažijete atmosféru místa, kde se nejen pracuje, ale i žije.


Zalíbila se vám naše nová pobočka? Vyzkoušejte den zdarma.


Sledujte nás na Instagramu

@workloungeprague